måndag 27 juli 2015

Slut på semester

Så var man då åter i stolen efter fyra veckors ledighet som bestått av väldigt mkt grått och regn. Första veckan var helt ok med rejäl värmebölja och tillhörande bad och strandhäng. Sen- tog det slut på värmen.
Vi har varit iväg till Riga hela familjen, något som uppskattades väldigt mycket av de små. Att åka färja och leka och äta på den samma var oslagbart bra! Barnen ville inte alls att vi skulle åka hem. Mycket tandagnisslan blev det och- vi kommer sannolikt att åka på kryssning igen.
Eftersom vi har en långresa framför oss i december så blir det inte så mycket utsvävningar under sommaren. Det kostar att vara 6 personer sas.

Hur som helst- Jouline och Linnea har varit iväg till Västkusten och Öland med sin pappa- så de har varit med på lite mer äventyr än vad jag har.

Första arbetsdagen idag som sagt och på något sätt är det ändå lite skönt att komma in i någon form av normal rutin igen. Så rastlös som jag är så blir det inte särskilt kul i längden att vara hemma i regn heller, även om det är skönt att vara ledig så klart.

Har bokat inskolningstider för Linnea idag. Hon börjar ju förskoleklass i höst. Stora tjejen! Kommer nog att gå smärtfritt för henne att börja f-klassen...men- kanske saknar hon dagis lite ändå? Vi för se...

På jobbet är det väldigt ödsligt och folktomt. De flesta har semester. Iofs ganska skönt att komma tillbaka till jobbet när det är lugnt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar