måndag 22 juni 2015

Midsommar

Kort sammanfattning av midsommar: Vi besökte Sundbyholms Slott och hann i alla fall se när stången restes. Folkdans runt stången, hoppborg och karusell som kostade pengar, naturligtvis kontanter som ingen männsika har längre...Så typiskt. Resulterar i griniga barn som så klart vill hoppa och åka och så står man där med sitt kontokort som är helt obrukbart. För den delen borde väl midsommar vara en högtid där attraktioner av detta slag borde vara gratis för barnen!?

Vi hittade till slut några mynt i väskan och fickor och det räckte i alla fall till fiskdamm. Det bästa var väl ändå det som fanns där gratis. Sundbyholm är otroligt vackert och vi hade turen att få se en andmamma med tillhörande barn.
På kvällen kom Urbans föräldrar över till oss och vi grillade ute och åt inne för någon värme var det inte tal om.

På midsommardagen hälsade morfar och Maire på och barnen fick bjuda på sockerkaka som de lyckades tillverka tillsammans på midsomarafton- utan större bråk!
På söndag (igår) kom Joulines kompis Saga över en sväng och de cyklade och lekte några timmar med lillasyster Linnea hack i häl som såklart ville vara med på allt som hände- och som grät när hon inte kunde vara med och cykla överallt.
På eftermiddagen hämtade vi storasyster Moa i Köping och vi åt naturligtvis tacos som vi alltid gör när Moa kommer.

Isak har varit i verkstaden med sin inlindade tumme och arm och lyckats meka och lacka på epatrakorn mellan fika och mat under helgen. Och idag är det måndag och nu är sista veckan här innan semester för min del. Eftersom Moa är och hälsar på så är inte heller Jouline och Linnea på dagis eller fritis idag.
Själv så känner jag mig väldigt mör just nu, började dagen kl 05 i morse med en löptur på 1,1 mil. Gick skapligt bra men nu är jag extra trött så att säga. Vill ha semester nu!

Ikväll ska jag hänga några tavlor på den lokala restaurangen Papa Jun. Riktigt roligt att få den möjligheten! Ska hänga några veckor under sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar