onsdag 6 maj 2015

Läkarbesök

I måndags var det åter dags för läkarbesök. Barnen har Carl-Göran (CG) som sin läkare.
Innan besöket så föreläste jag nogsamt kring hur det skulle gå till där inne, INTE bråka, INTE skrika, INTE vråla, INTE stöka och en massa annat INTE. Och där började det hela väldigt fel- eftersom jag ju faktiskt vet att ordet INTE fungerar som INTE utan snarare tvärtom så uppfattar hjärnan att man SKA göra allt det som började på ordet inte.
Barnen höll på att riva stället. Säger inget mer.

Nästa gång så ska CG kalla mig och barnens far, enbart...så att det går att prata...

Värdena låg hyfsat bra, inga katastrofer, lite småjusteringar behövs på dagis och vi ska prova ett nytt basinsulin, istället för Lantus ska de få prova Tresiba som visst skulle vara lite snällare (svider inte) och dessutom lite bättre på så sätt att det räcker längre. Skulle man tex glömma att ta kvällssprutan med någon timme så påverkas inte blodsockret av det.
Vi har inte hämtat ut det än, ska göra det under veckan.
I övrigt inga problem. Lite bullar på magen, förslag på att rita en prick för varje dag, tex. en måndagsprick på magen- och då tar man sprutan i den pricken hela dagen. Tisdagspricken ritas på ett nytt ställe osv. Vi har gjort så där förut men av någon anledning så har det runnit ut i sanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar